Dino iki! Sebtu 21 Desember ayo merapat nang.⠀ Acara Kejutan Festival Honda 2019

Dino iki! Sebtu 21 Desember ayo merapat nang.⠀ Acara Kejutan Festival Honda 2019 ning Hal. Stadion Mandala Krida Yogyakarta.⠀ ⠀ Pas kanggo awakmu si

CUPLIKAN VIDEO DOKUMENTASI KIRAB BEDHOL PROJO SIDOKARTO, 15 September 2019 . .
Lur.. Lur.. Ikutan yuk “Drums Day” yang diadakan oleh tanggal 3 Mei 2019, bert
TONITE! ⠀ Jakadara Roadshow Tour 2019 Feel The LOUD ANTHEM at Sepreken .⠀ .⠀ .⠀

Dino iki! Sebtu 21 Desember ayo merapat nang.⠀
Acara Kejutan Festival Honda 2019 ning Hal. Stadion Mandala Krida Yogyakarta.⠀

Pas kanggo awakmu sing dompete lagi tipis nanging pengen nyayang motor karo jogetan sisan, soale bakal ono band band seru koyo @ndarboy_genk , @omwawes lan band band liyane sing bakal tampil hibur awakmu kabeh.⠀

Mumpung malem minggu hlo lur, menowo entuk jodho.⠀
Yo raaa ?!. Golek aparel resmine Honda ?⠀
Akeehhh lur .. Wes pokoke sesok sebtu dandan necis katok lepis rambut klimis,⠀

Langsung gas moro ning acarane sing nduwe gawe @hondaistimewaid Kejutan Festival Honda 2019 ning Hal. Stadion Mandala Krida Yogyakarta.⠀
Organized by: @bumitrakreatif @sewatendaroders⠀

#KejutanFestivalHonda⠀
#HondaIstimewaID⠀
#AstraMotorYogyakarta⠀
#HondaIstimewa⠀
#HondaUntukSemua

Sumber Berita

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0