Tepa slira lan mawas dhiri iku dadi oboring laku nggayuh rahayu, minangka jimat

Tepa slira lan mawas dhiri iku dadi oboring laku nggayuh rahayu, minangka jimat

Tepa slira lan mawas dhiri iku dadi oboring laku nggayuh rahayu, minangka jimat paripih tumraping ngaurip . Tenggang rasa dan intropeksi itu jadi penerang jalan dalam mengapai keselamatan, sebagai pusaka (benteng diri) hidup kita . #PituturJowo _____ Photo by @rohmadsetiawan_ Loc : Masjid Besar Mataram, Kotagede, @jogja Sumber Berita

Ombake ngwerih dadi rasido swimming , Sing arep dolan nang pantai hati hati ya

Ombake ngwerih dadi rasido swimming  , Sing arep dolan nang pantai hati hati ya

Ombake ngwerih dadi rasido swimming 😲 , Sing arep dolan nang pantai hati hati ya gaess πŸ™. . βž–βž–βž– Photo by @anakmuda_solo Loc : Pantai Drini, Gunungkidul, @jogja . βž–βž–βž– #jogja #jogjamedia #explorejogja   Sumber Berita

Kembang tebu sing kabur kanginan Saksi bisu sing dadi kenangan Prasetyamu kui mu

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mu

Kembang tebu sing kabur kanginan Saksi bisu sing dadi kenangan Prasetyamu kui mung kiasan Tresnamu saiki wis ilang Neng dalan anyar kowe karo sopo Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto Neng dalan anyar kowe karo sopo Neng kulon terminal kertonegoro ngawi _____ #jogja photo by @agustmujab Loc : Kebun Tebu Gendu, Jatimulyo, Girimulyo, Kulonprogo, @jogja [Selengkapnya…]