Tag: fujinon

Baru kemaren mudik…. wis kangen jogja maneh ??
apa sing mbok kangeni ?
semrawu

Baru kemaren mudik…. wis kangen jogja maneh ?? apa sing mbok kangeni ? semrawu

Baru kemaren mudik.... wis kangen jogja maneh ?? apa sing mbok kangeni ? semrawutnya kabel tidak menghalangi pesona mu by @budibdy #photography #in ...