Tag: mawas

Tepa slira lan mawas dhiri iku dadi oboring laku nggayuh rahayu, minangka jimat

Tepa slira lan mawas dhiri iku dadi oboring laku nggayuh rahayu, minangka jimat

Tepa slira lan mawas dhiri iku dadi oboring laku nggayuh rahayu, minangka jimat paripih tumraping ngaurip . Tenggang rasa dan intropeksi itu jadi pe [...]
1 / 1 POSTS