Tag: opo

Dekkk.. opo salah awakku iki… Tak kintang kintang… Tak kintang kintang… Ji

Dekkk.. opo salah awakku iki… Tak kintang kintang… Tak kintang kintang… Ji

Dekkk.. opo salah awakku iki... Tak kintang kintang... Tak kintang kintang... Ji... Ro... Lu.... Pat.. ⠀ ⠀ ⠀ Halo para sobat ambyar di @jogja dan se [...]
Dekkk.. opo salah awakku iki… Duhh anyes”, njamu sek enak ki… Yok para sobat

Dekkk.. opo salah awakku iki… Duhh anyes”, njamu sek enak ki… Yok para sobat

Dekkk.. opo salah awakku iki... Duhh anyes", njamu sek enak ki... Yok para sobat ambyar rapatkan barisanya, jangan lupa 19 januari 2020 jam 6 pagi m [...]
If you want to change different, start from your self (artine opo gaez) ⠀
_____⠀

If you want to change different, start from your self (artine opo gaez) ⠀ _____⠀

If you want to change different, start from your self (artine opo gaez) ⠀ _____⠀ Photo by @bellsfortuna⠀ Loc : Waduk Sermo, Kokap, Kulonprogo, @jogj [...]
Enek seng wes pernah jajan panganan iki gengs ???
Iki jeneng panganane opo yoo ?

Enek seng wes pernah jajan panganan iki gengs ??? Iki jeneng panganane opo yoo ?

Enek seng wes pernah jajan panganan iki gengs ??? Iki jeneng panganane opo yoo ??? [...]
6 / 6 POSTS